Edunvalvojasi eduskunnassa ja osuuskaupassa 

BLOGI 6.4.2020

HUSSEIN AL-TAEE

Tänään 6.4 on viimeinen osuuskauppa HOK-Elannon vaalipäivä. Sanon avoimesti, näissä poikkeusoloissa vaalikampanjointi ei ole tuntunut ensisijaiselta tehtävältä. Tiedän kuitenkin, että on tarpeellista kampanjoida ja antaa demokratialle mahdollisuuksia hengittää myös poikkeusoloissa. Korona-epidemian taltuttaminen on suurin vastuuni päättäjänä, yhteisön jäsenenä ja isänä tällä hetkellä.


Demokratian täytyy kestää. Suomen tilanne, jossa olemme järjestäytyneesti ja yhteistyöllä kyenneet sopimaan Korona-epidemiaa koskevista toimista, perustuu demokratian luotettavuuteen. Demokraattisessa valtiossa kestämme tämän kriisin, ja elämämme tulee normalisoitumaan epidemian jälkeen.


Meidän on huolehdittava siitä, että yhteiskunnan eri osa-alueet ovat toiminnallisia, ja jatkossa entistä varautuneempia vastaavanlaisiin tilanteisiin. Vaalit ovat demokratian selkäranka ja niistä on pidettävä kiinni HOK-Elannon vaalit ovat osuuskaupan vaalit. Pandemian aikana vastuullisen kaupankäynnin merkitys korostuu entisestään. 


Teillä äänestäjillä on mahdollisuus valita rakentava ja osaava ihminen valvomaan etujanne. suoraan yhteiskunnallisen päätöksenteon ytimestä – eduskunnasta. 


Olen eduskunnan talousvaliokunnan ja ympäristövaliokunnan jäsen. Olen myös köyhyysverkoston jäsen. Osaan kuunnella muita, yhdistää eri vastuutehtävien kautta hankkimiani tietoja, tehdä perusteltuja päätöksiä, ja siten vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään sekä eduskunnassa että osuuskunnassa. Auta minua näissä pyrkimyksissä. Haluan palvella sinua ja yhteiskuntaamme.


Jos Sinulla on S-ryhmän jäsenyys, voit äänestää netissä. Näin ollen tärkeät vaalit voidaan viedä läpi turvallisesti myös koronaviruksen tuoman valtavan haasteen edessä. Toivon, että olette mukana toteuttamassa demokratiaa äänestämällä näissäkin vaaleissa.


Kuka?

Olen Hussein al-Taee, Lähi-idän asiantuntija ja ensimmäisen kauden kansanedustaja Sdp:n riveissä. Olen ehdolla numerolla 203.


Korona-ajan jälkeen talouskasvu täytyy mahdollistaa kestävällä tavalla. Haluan olla edustajasi osuuskaupassa vahvistamassa kestävää kehitystä, vastuullista kauppaa, työntekijöiden oikeuksia, reiluja hintoja, laadukasta tuotevalikoimaa ja edistää hyviä ilmastotavoitteita.


Tässä linkki äänestykseen, äänestys vie alle minuutin

https://vaalit.edita.fi/hok-elanto-aanestys/session/new

Etkö tiedä oletko HOK-Elannon jäsen? Kokeile klikkaamalla linkkiä ja tunnistautumalla.


Laitathan viestin myös eteenpäin? Äänestysaikaa maanantaihin 6.4 asti.


Kiitos tuhannesti etukäteen äänestämisestä ja tuestasi.

Hussein al-Taee, äänestysnumero 203.


Lisätietoja minusta:


Twitter:

www.twitter.com/rauhantaee


Facebook:

Hussein al-Taee

النائب حسين الطائي


Instagram: www.instagram.com/rauhantaee


Liity myös mukaan tukitiimiini:

https://www.facebook.com/groups/1215458418594717/Hussein al-Taee
@rauhantaee Twitter
Rauhantaee Facebook
@rauhantaee Instagram
Hussein al-Taee on ehdolla vuoden 2019 eduskuntavaaleissa SDP:n ehdokkaana